Арт терапия “На кафе с 3 лъжички творчество”

Информация за събитието

09..03.2019, 14:00 часа Културен център "Бялата Къща", Стария град

Арт терапия “На кафе с 3 лъжички творчество”


Здравейте, приятели на хубавите книги и ароматното кафе!
Културен център „Бялата къща“ има удоволствието да ви покани на първата арт терапия „Кафе с 3 лъжички творчество“ в уютното си пространство в сърцето на Стария град. Само на 9 март от 14 часа ще имате възможност да се срещнете с писателката, психолог Събка Дякова-Чехович, пловдивската поетесата Ангелина Талева и младия талант Светлина Трифонова.
На чаша ароматно турско кафе, поднесено с много любов от домакините, ще отпиете с наслада от силната и дълбока поезия на Ангелина Талева. Ще усетите ведрина и пробуждане от стиховете на младата поетеса Светлина Трифонова. Ще се почувствате съвършено завършени и намерили своето истинско АЗ след арт терапевтичната беседа със Събка Дякова-Чехович.
Тези няколко вълшебни часа в кафе – библиотеката на „Бялата къща“ ще ви разкажат как се събуждат идеите на творците, къде се пробужда творческата любов, как тя е навсякъде в нас и около нас. Ще подсладим заедно кафете си с една, две, три лъжички, артистично, така както на вас ви харесва. Ще събудим пролетта и ще преминем отвъд кориците.
Повече подробности за събитието може да получите на тел. 0895782861
Вход: 10 лв. (включва и чаша кафе)
Очакваме ви!