Галактическо парти BB-8 StarWars

Галактическо парти BB-8 StarWars

С наближаването на рождения ден вълнението на детето  става все по-голямо и по-голямо.  Това поражда  у родителите огромното желание да направят този празник изключително специален.  Децата отиват на рожден ден заради игрите и забавленията, а вкусната храната и тортата остават сякаш на заден план. Декорите, обстановката и приятелите, в това е магията.

Ние знаехме, че този детски рожден ден ще бъде необикновен.  Ще попитате:“ Защо ли?“.

Защото нашето галактическо парти започна под звездното ръководство на робота BB-8 от Star Wars. Малчуганите имат възможност да изработят уникален модел на BB-8 и да вдъхнат индивидуалност на своята играчка. В творческата атмосфера всеки иска да бъде пръв, защото само с нарисуван и готов BB-8 робот, можеш да влезнеш в Галактическата Академията за млади джедаи на Star Wars!  А в тази академия остават само най-добрите: тези с най-бързия робот и най-много събрани звезди в галактиката.

Фантастичното приключение завърши с много настроение, а в галактиката на занималня „Детска планета“ заваля метеоритен дъжд от балони. „Това е нашето любимо място за забавления. Нека силата бъде с нас.“, викаха децата джедаи.

Преди да напуснат академията и да се завърнат отново в реалността, всяко едно написа звездно пожелание към рожденика.

„Направи го или не го прави. Няма „опитай“. – Йода