Отново е Коледа!

Отново е Коледа! Време е да се обърнем към себе си и да направим равносметка за отминалата година. Определено 2020 беше различна и много трансформираща. Преобърна всичките ни планове, разби комфорта и илюзиите за познатото, сигурното и стабилното. Накара ни да оценим това, което имаме, вместо да мрънкаме за онова, което нямаме.

Това е една вълшебна за мен година. Година, в която открих невероятната сила на благодарността.

Разбрах, че щастливите хора много често казват „Благодаря“. Благодарят за всичко, което имат. Затова, че са здрави, че се занимават с нещата, които обичат и най-важното, че имат в живота си хора, които ги вдъхновяват и подкрепят.

За мен годината беше изпълнена с приключения и знам, че дължа това на вас. На всички вас, които ми се доверихте и бяхте част от събитията, които организирахме с екипа на  My Party.

Използвам коледните празници, за да споделя щастието си и да ви благодаря.

Благодаря Ви за доверието – че ме потърсихте и ми поверихте организацията на вашето събитие. За мен е истинско удоволствие да подаряваме щастие.

Благодаря ви за търпението. В тази нова виртуална реалност си беше истинско изпитание да организираш каквото и да е. Но ние успяхме. Реализирахме изложби, спектакли, концерти, лични партита и се забавлявахме заедно online и offline.  Приобщихме се към новото „нормално“.

Благодаря ви за споделените моменти. Детски рождени дни, семейни празници – това са важни моменти в живота на всеки един . Няма по-голямо щастие да си част от емоцията, която изпитват другите.

Благодаря ви за радостта. Обожавам професията си. Подбирането на мястото, пространството, декора, темата, изпълнението и кетъринга са моята страст.

Благодаря ви и ви пожелавам: Да живеете във вашата приказка и да не спирате да мечтаете. Да се радвате на хората около вас, защото това е, което осмисля живота. Да се отдавате на нови приключения. Който търси, намира.

Весела Коледа, честита Нова година и до нови срещи през 2021!

Още веднъж – едно голямо „Благодаря“!

Снежана Павлова

Управител на “My Party”