Училищно парти

Училищно парти

Темата днес е посветена на училищното парти

Училищното парти е може би едно от най-вълнуващите и забавни партита, след рождения ден, разбира се. В него има много магия и изключителен прилив на емоции. Че как, та нали в организирането му взимат участие всички: учители и ученици. Вълнението е огромно и несравнимо. Учителите се лутат от стая в стая с телефон в ръка и се чудят откъде да започнат. Знаят, че на тях се пада тежката задача да измислят сценария,  да изберат менюто от  1, 2, 3 веган или био, да организират събитието, да планират бюджета и разбира се да не забравят да сложат най-чаровната усмивка на лицето си. А учениците, те винаги искат най-щурия купон, най-веселите игри, най- яката музика.

Ако сте решили да организирате партито сами, първо определете целите. Всичко зависи от Вас, от Вашата фантазия и от средствата, с които разполагате.  Но ако сте решили да бъдете по-различни и искате да спестите време , да бъдете от участниците в партито, а не от страната на организаторите, може да Ви помогнем ние:  My Party- агенция за събития. Ние обичаме децата и насърчаваме въображението, мисленето и креативността. Затова в голяма част от програмите за по-малките сме заложили  образователни елементи. Неусетно докато се  забавляват, децата развиват умения и учат как да пресичат правилно, как да разпознават кои храни са полезни и здравословни, как да общуват по между си и др. Стремим се да прилагаме нови и различни подходи, така че да достигнем до всяко дете и да му бъдем полезни с посланието заложено в различните видове игри.  Откриването или завършването на учебната годината отбелязваме по различен и атрактивен начин. Сред игрите е отделено специално място, за да могат децата да покажат артистичните си уменията си. Родителите и учителите също са активни участници в забавлението и танците.

Аĸo peшитe дa не opгaнизиpaтe  Вашето парти caми и имaтe нyждa oт cъвeт, или дoпълнитeлнa инфopмaция, нe ce ĸoлeбaйтe дa ни пoтъpcитe.

Обади се на приятел!

Aгенция My Party организира весели частни, фирмени и детски партита – тържества за деца и тийнейджъри с професионални аниматори, забавни тематични игри, танци, арт работлинчики и много настроение. Можем да организираме вашето парти на всяко едно място: в любимото ви заведение,  вкъщи,  в училище, в детската градина или Вашия офис.

www.myparty.bg