Teenage Party Time

Teenage Party Time

Лятото е към края си, но желанието за забавления и щури приключения не стихва. Есента е топла и цветна, а с нея идват новите идеи и тенденции в организирането на яки партита. Разбира се, не винаги е нужен конкретен повод, за да спретнете една малка забава с приятели в къщи, в градината или в любимия ресторант.

Ако сте тийнеджъри и ви предстои рожден ден, или просто търсите интересни теми, около които да организирате купона, може да разгледате нашите предложения:

  • Арт парти – подгответе материали на гостите си, от които те да изработят бижута, да рисуват върху тениски или да зашиват кръпки върху дънково яке, яко нали? Това ще допадне и на по-малките в компанията. Осигурете много напитки и приятна музика.
  • Just Dance парти– може да предложите танцова фиеста и да пуснете най-новите парчета на любимата конзола  Just Dance. Защото кой не обича да танцува като Шакира, Джей  Ло, Мадона и Бионсе?
  • Мексиканска фиеста – „Мариячи“ и “Маргарита”. Яко като на бийч бара. Успехът ви е абсолютен гарантиран.
  • Принцеско парти –  Колкото и тривиално да изглежда, всяка една девойка тайно се надява да намери своя принц.  Помолете гостенките си да се облекат подходящо, а вие осигурете по една тиара за всяка принцеса.  Ако намерите и принцът, ще сте the best, ever, after!
  • Spa парти – защо не поканите най-добрите си приятелки на спа парти? Ако не ви се ходи на спа извън града, наемете маникюристка и пригответе няколко варианта с различни маски за лице, резени краставица и много коктейли. Забавлявайте се!
  • Retro парти– темата е класика, хит и това не е случайно. Та коя лейди може да устои на перли и бижута, докато отпива от ретро коктейл и танцува смешно?

Няма какво да чакате, може да използвате още следващите почивни дни, за да си организирате една малка забава с най-добрите си приятелки.

А ако имате нужда от помощ и още щури и забавни идеи, обадете се на нас.

My Party-  агенция за събития и партита!